veilDat Hindoes in India al honderden jaren moeten lijden onder Islamitisch terreur is een feit; deze verborgen geschiedenis is door velen vergeten. Historie kan makkelijker vergeten worden, mits het vandaag de dag niet actueel zou zijn. Hindoe genocide vindt nog steeds plaats en het is voor vele Hindoes niet mogelijk om openlijk hun levensfilosofie te belijden.

Regelmatig worden mandir’s, murti’s en heilige Hindoe geschriften vernietigd. Er verslag van doen is geenszins meer relevant, omdat het te vaak gebeurt. Wat wel een opkomende trend is, in leed tegen Hindoes, en wat ook verregaande maatschappelijke gevolgen heeft is ‘sex jihad’.

Sex Jihad

Bij sex Jihad worden vooral hele jonge meisjes (van zelfs 14 jaar) ontvoerd, vervolgens worden ze  geforceerd bekeerd tot de Islam, trouwen ze met een vaak veel oudere moslimman en worden ze zo snel mogelijk zwanger gemaakt.

Dit is een methode die de Hindoes honderden jaren hebben moeten verduren en met nadelig gevolg dat kind-huwelijken in India de norm werd. Moslims ontvoerden namelijk  toentertijd geen getrouwde meisjes meer, omdat ze niet meer ‘rein’ ofwel maagd zou zijn.

In landen zoals Bangladesh, Pakistan en Kashmir is er een sterke opkomst van sex Jihad. In Pakistan wordt het dagelijks één Hindu meisje ontvoerd, bekeerd, getrouwd en verkracht. Let wel dit is een gemiddelde!

Bekijk deze video waar een Pakistaanse advocaat op tv pleit voor de rechten van de meisjes die ontvoerd worden en hoe het rechtssysteem niets doet om hen te redden.

Rinkle Kumari

In de westerse media zijn er berichten verschenen over een specifieke zaak; Rinkle Kumari (http://hindu.bz/Injustice-with-a-pakistani-hindu-girl-rinkle-kumari.html). Zij is een Pakistaans Hindu meisje uit de provincie Sindh. Zij werd ontvoerd op 24 februari 2012, werd onmiddellijk geforceerd om te bekeren en werd uitgehuwd aan een oudere Pakistaanse man. De familie heeft gepoogd om op alle mogelijke manieren om haar te bevrijden, maar tevergeefs.

Het Pakistaans rechtssysteem is Islamitisch en in de wet staat dat iemand die de Islam niet wil accepteren de consequenties moet aanvaarden. Na haar getuigenis dat zij Hindoe is en geen Moslim wilt zijn werd de zaak geschorst voor een aantal dagen. Toen Rinkle daarna weer verscheen was zij bekeerd tot Islam en zei ze dat ze vrijwillig Moslim is geworden. Wat zij heeft moeten verduren in de dagen tussen haar getuigenissen staat beschreven op meerdere websites.  Ondanks dat er in het westen hier aandacht aan is besteed, heeft het weinig baat bij gehad om haar te redden. Zij zit nog steeds gevangen. Wekelijks worden er Hindoe, Christen en Boeddhistische meisjes op deze wijze ontvoerd.

Love Jihad

Love Jihad is een modernere vorm wat vergeleken kan worden met loverboy tactieken in Nederland. Hier wordt het meisje door middel van geld, beloften of bedreigen geïsoleerd en afhankelijk gemaakt om haar uiteindelijk in de sex slavernij te verkopen. Dit gebeurt met Hindoes die leven in India en speelt het veel minder bij de omringende landen. Maar Love Jihad neemt ook toe in Westerse landen zoals Engeland.

In Engeland is er een groep genaamd ‘Real Khalifa’ die jonge moslims motiveert om jonge Hindoe, Sikh en Christelijke meisjes te bekeren met loverboy tactieken. Het is zo erg geworden dat verschillende Hindoe en Sikh gemeenschappen in Engeland actief campagne voeren om ‘love jihad’ tegen te werken met informatie dagen en pamfletten. Ook wordt er actief geparticipeerd om onmiddellijk de politie in te schakelen als teken is van love jihad.

In een TV programma in India wordt dit fenomeen uitgelicht.

Rape-Jihad

De naam spreekt boekdelen. Bij rape Jihad gaat het niet om het verleiden van meisjes of om haar te bekeren en daarna te huwen. Ook gaat het niet om haar te verleiden en daarna de prostitutie in te sturen. Het gaat hier om het verkrachten en het geestelijk breken en soms wel vermoorden van meisjes. Met als doel haar en haar dorp te pijnigen en in angst te doen leven. Dit soort gebeurtenissen nemen stelselmatig toe. Er is hier nu meer aandacht voor, omdat het nu ook in Europa gebeurd, maar in Zuid-Azië is het qua aantallen veel meer. De exacte cijfers zijn niet bekend, omdat vrouwen en families over het algemeen geen aangiftes doen. Daarnaast worden dit soort zaken niet behandeld in landen zoals Pakistan en Bangladesh.

Bekijk deze video om een beeld te krijgen over de ernst van de situatie

Wij willen mensen bewust maken van deze mensenrechten schendingen zodat wij allemaal hierover beginnen te praten en komen tot een oplossing. Een oplossing kan alleen gevonden worden als genoeg mensen bewust zijn van de problemen en erover durven te praten. 

Links: